2013/03/08

Faculty of Science - Botanical Garden & My Outfit



I'm leaving for Berlin in like an hour, so I wish you all a great weekend! Apparently, Berlin is rainy and dark as every year, so I wonder how my photos will look...

For us, students, the garden is mainly a shortcut between various faculty buildings. I realized it was actually quite pretty on my way to the virology exam last year, and I thought I should go there and enjoy it properly some time. Well, February is certainly not the month to do that, but I have to persuade my girlfriends to have a picnic at the beautiful round table once it gets warm.

Pro průměrného studenta je botanická zahrada hlavní spojnicí mezi jednotlivými budovami fakulty. Došlo mi, že je to vlastně docela hezké místo, až cestou na zkoušku z virologie minulý rok. Řekla jsem si tehdy, že bych se tam určitě měla jít někdy projít jen tak, ale únor na to vážně není nejvhodnější doba. Plánuji ale ukecat kamarádky na piknik u kulatého stolu, jen co se oteplí. :) 








And a slightly older outfit. My friend and me went on a "tour de thrift", so I asked her to take a couple of pics of me on our way (in exchange for a box of tiramisu I made). The ground was pretty slippery, as you can see in the first picture.

A jeden malinko starší outfit. Šly jsme s kamarádkou na "tour de skáč", tak jsem ji poprosila, aby mě párkrát vyblejskla (výměnou za tiramisu, které jsem dělala). Jak vidíte na první fotce, země byla dost kluzká.



Dress/šaty: DIY
Coat/kabát: H&M (Angers)
Shawl & gloves/ šála a rukavice: handmade by my granny/upletené babičkou
Headbow/čelenka: Vietnamese shop/vietnamský obchod
Boots/boty: Deichman
Bag/kabelka: from my mum/od mamky
Belt/pásek: Bershka (Milano)



Yours truly
Vita

14 comments:

  1. Love these photos. It's a beautiful garden.
    Your outfit is very nice too and i love these pastel colors. Great details.
    Un style romantique.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, I should post pictures of the garden when it starts blooming, it's much prettier that way.

      Delete
  2. Here we use a lot the outdoors spaces of our faculty. And even in the institute where I am working, I love to simply walk in the gardens. I like your outfit I wish you the best trip (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! That must be nice, I should hang out around the campus more often too. :)

      Delete
  3. Ahoj slečno Vito,
    přeji Ti všechno nejlepší k dnešnímu svátku žen, protože jsi jedna z mála, která se jako ŽENA umí obléknout. Hrozně Ti fandím a nechávám se inspirovat, protože na těchto stránkách tak trochu vidím sebe před cca 20 lety - mít tehdy možnosti a přístup k inspiraci jako je dnes, takhle bych chodila oblečená :-) i ty vlasy jsem měla skoro stejné...!

    Měj se krásně, Mirka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, moc Vám děkuji! Ani nevíte, jak mě Váš komentář potěšil. A vidíte, já zase často nacházím inspiraci zrovna v časopisech z mládí mých rodičů :)

      Delete
  4. Krásný outfit! Mně se to hrozně líbí na druhých lidech, ale asi bych neměla odvahu se takhle samam obléct, možná bych vypadala i trochu směšně :D Ale tobě to moc sluší!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě nevypadala, bohatě stačí se v tom nést jako že to je tak samozřejmé a lidé pak už ani nemrknou :)

      Delete
  5. Hey, I would take a pic of you even without that Tiramisu :)!

    ReplyDelete
  6. Your outfit is so pretty and feminine! Great styling!

    callmemaddie.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Jako vždy nádhera :) Zajímalo by mě, jestli bych ve Tvých outfitech vypadala stejně dokonale, nebo je to jen tím že je máš na sobě Ty :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pravděpodobně bys vypadala o dost líp, hlavní účel mého oblékání, líčení a česání je zakrýt tu hroznou podobu, do níž jsem se narodila. XD

      Delete