2012/10/26

Give a Chance to Sweatshirts!



Because it kinda seems that the moment you decide to go for a more feminine or elegant style, sweatshirts become a scorned piece of clothing, which is a huge pity. If you're a dwarf and size XS - M like me, you can find awesome pieces at kids departments or Asian online clothing shops. Anyway, here's my idea of how to elevate a sweatshirt to a position equal to that of a cardigan.

Protože to vypadá, že v momentě, kdy se rozhodnete nosit ženský a elegantnější styl oblečení, mikiny se stávají opovrhovanou součástí oděvu, což je škoda. Pokud jste trpasličí velikosti a nacpete se do rozmezí XS - M, můžete najít krásné věci v dětských odděleních a internetových obchodech v Asii. Zde tedy máte mou ideu, jak zrovnoprávnit mikinu a kardigan. 


Vita's quick tip: If you have a dress with broken/too see through slip, try wearing a nightgown underneath. That's exactly what I did and you wouldn't be able to tell if I didn't spill the beans, would you?

Vítin rychlý tip: Pokud máte šaty s rozbitou/příliš průhlednou spodničkou, zkuste pod ně nosit noční košili. Přesně to jsem udělala já a vsadím se, že byste na to nepřišli, kdybych vám to právě neprozradila.



Dress/šaty: Vietnamese shop/Vietnamský obchod (na Národní, ale co vím, už je zrušený :()
Sweatshirt/mikina: C&A (Germany)
Scarf/šátek: mum's/mamky
Belt/pásek: second hand
Pumps/boty: Mixer
Bag/kabelka: L'Intemporelle (Angers)
Hairpins/pinetky: DIY
 Bracelet/náramek: Bijou Brigitte

Also, I swear that getting a pair of comfortable nude pumps in a neutral design is the best investment you can ever make - they can be worn with anything, really. I'm pretty sure that I could survive all sping/autumn seasons with just these until they fall apart.

A přísahám, že tělové, pohodlné lodičky s neutrálním designem jsou nejlepší investicí, kterou můžete do svého botníku udělat - ladí úplně ke všemu. Jsem si jistá, že bych mohla přežít všechna období jara a podzimu jen s tímto jedním párem, dokud se nerozpadne.


Detail:



Yours truly
Vita

4 comments:

  1. Krásné! Ta mikina je skvělá a ty šaty už mám nějakou doby taky vyhlídnuté. :D

    ReplyDelete
  2. Oooooh, this is interesting! The colors are of course fantastic, but they always are for your outfits. What makes this special to me is how you mixed something so contemporary and "cool" like the sweatshirt with something so soft and feminine... I really like this type of contrast! You are very beautiful as always :)

    ReplyDelete