2012/10/15

50 Shades of Vita



Because I'm a meanie, I won't be talking about naughty books - this is my first 50 posted outfits recap! I thought it might be fun to look back at what I posted here, what do you think?

Protože jsem protiva, nebudu zde rozebírat necudné knížky - jedná se o rekapitulaci mých padesáti prvních modelů, které jsem tu vystavila. Přišlo mi, že by mohlo být zajímavé podívat se zpětně na to, co jsem sem zatím nahrála, co myslíte?

As for the first bunch of photos, I guess I mostly like the pics. I agree with the people who said about the bottom right one that the flowers were too much - I should have kept it simpler. 

Co se týče první várky, jsem s ní více méně spokojená. Jen u dolního pravého modelu souhlasím s těmi, co v přislušném článku říkali, že ty kytičky jsou už moc - měla jsem to nechat jednodušší.
 

These are basically outfits for special occasions - dolly kei lecture, museum of alchemy visit and Raven movie. I wouldn't feel comfortable wearing these to uni or lab.

Následující čtyři modely byly vybrané pro zvláštní příležitosti - přednášku o dolly kei, návštěvu muzea alchymie a film Havran. Necítila bych se v nich moc dobře třeba ve škole nebo v laborce.


Again, I mostly like these, apart from the one on the very right. It somehow doesn't work, I think it's the fluffy blouse and belt underneath the rather simple jacket.

Tyhle se mi zpětně také skoro všechny líbí, krom toho úplně napravo - ten zkrátka nějak nefunguje. Mám dojem, že je to tou nabíranou halenkou a řaseným páskem pod spíše jednoduchým, rovným sakem.


Eeeks. Even though I love the salmon one and quite like the one with the denim mini, don't mind the one with the dress I sew and the "fluffy in pink", I hate the remaining two. The proportions are really off and they look like something between dated and overworked.

Uuuh. Ačkoliv mám moc ráda ten lososový a celkem se mi líbí i ten s džínovou sukní, šaty, které jsem si šila a ten s růžovými šaty, ty zbylé dva jsou hrozné. Proporce jsou zcela mimo a jsou poněkud přeplácané a podivné.


As for these, apart from the two bottom middle ones, I'm quite happy about them. And I think it shows pretty well how differently can just one jacket look.

S těmito jsem opět až na spodní prostřední dva spokojená, navíc hezky ukazují, jak různě může vypadat jediné sako.


Oh well, these are quite disastrous. I like only the first three on the upper left - the bottom row and the one on the right are kind of... not that good. 

Tohle je asi nejhorší skupina. Líbí se mi jen první tři nahoře zprava, zbytek je... takový zvláštní v tom špatném slova smyslu.


I really like all of these - I'm a big fan of bold colors. (OK, I'm a fan of any color, basically, so it's not an important point).

Tyhle se mi líbí všechny, mám ráda výrazné barvy (no dobře, mám ráda vlastně všechny barvy, takže to není nijak relevantní poznámka).


Take out the column on the left and I'd be quite happy with the remaining three.

Když se zakryje levý sloupec, nemám námitek.


A glimpse into my 30+ future, lol. The only problem with these is that I'm adding years to my still young self, which is something I might regret later on.

Náhled do mé třicátnické budoucnosti. Jediný problém s těmito modely je ten, že mi zbytečně přidávají roky - čehož bych v budoucnu mohla litovat.


Yours truly
Vita

8 comments:

  1. Hello! For me, the first set is the best because it is the clothes that are very similar to mine XD

    I loved this idea of putting together a collection of your outfits *(:

    ReplyDelete
  2. Třetí set je úžasný.. Miluju ty mašličky, kontrast barev.. Všechno je tak zajímavé a přitom nositelné, máš skvělý smysl pro detail :)

    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. wow too many cute outfits! :D I have the same floral blazer btw!

    metallicpaws.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! Oh right, you mentioned you ordered one too :)

      Delete
  4. Ohhh, its interesting seeing how your style evolved and changed over time... I see many outfits and pieces I'd wear myself here, I shall have to go through your archives when I have the time and check them out! :)

    ReplyDelete