2012/12/10

Nails: Simple Design To Match My New Backpack




I guess one has to be really weird to match nails with a backpack, but I really wanted to do it. ^^; It's actually pretty simple, because I used flower decals. I don't really have enough nail polishes to be able to draw delicate flowers, and I lack the patience to draw on my nails too. When browsing Japanese fashion and nail deco magazines, I realized that this 1-2-1-1 pattern when it comes to colors was pretty popular. It's certainly more interesting than alternating the color every second nail.

Also, let me brag a little bit - yet another thing turned out OK! I managed to get straight A's last year, so I just got an e-mail confirmation that I was awarded a merit-based scholarship, and they also raised the amount a little bit since last year (it's still much lower than what you'd earn at a part-time job, but I'll naively believe that good results at uni will help me in the future more than working as a waitress). Not only is money right before Christmas awesome, it's also a nice addition to my CV. ^___^ 

Člověk musí být asi trochu ujetý, aby ho zajímalo, zda mu nehty ladí s batohem, ale mě ten nápad tak posedl, že jsem to musela zkusit. ^^; Je to vlastně značně jendoduché, protože jsem použila nálepky - nemám dost laků ani trpělivosti na to, abych se s těmi kytičkami malovala. Při prohlížení japonských časopisů o módě a zdobení nehtů jsme si všimla, že tento vzor - 1-2-1-1, co se barev týče, je značně populární. Rozhodně je to zajímavější, než střídat barvu ob nehet.

A něco málo samochvály - samé jedničky z loňska se vyplatily, právě jsem dostala e-mail, že mi bylo přiděleno prospěchové stipendium, navíc tu sumu oproti loňsku lehce zvýšili (tedy je to pořád míň, než bych si vydělala, kdybych místo šprtání se pracovala, ale budu naivně doufat, že dobrý průměr mojí budoucnosti pomůže víc než pracovní zkušenost servírky). Nejen jsou peníze před Vánoci super, ale je to i dobrá položka do životopisu.  ^___^







Yours truly,
 Vita

4 comments:

  1. ummm můžu se zeptat, co máš za růžový lak? Tenhle má přesně ten odstín, který si přeju a stále ještě se mi ho nepovedlo sehnat..

    ReplyDelete
  2. Ahahah I think I already told you this is brilliant! I am liking more and more the fact one can paint a nail each color, I think I will try it in the Spring ;)

    ReplyDelete