2012/10/03

Frill Academy



I'm aware of how creeepy my headlines sound. I'm tempted to simply number my outfit posts, it would save me from a huge embarrassment. Anyway, I just wanted to wear something cute. My mum said I looked like a Japanese schoolgirl, but my mum calls whatever I wear "Japanese something", so I guess it doesn't really matter. TBH, I wasn't trying to look like anything Japanese. 

Jsem si vědoma toho, jak úchylně zní moje titulky. Jsem v pokušení outfitové články pouze číslovat, protože by mě to ušetřilo spousty trapných situací. Mým motivem pro tuto kombinaci bylo jen přání vzít si na sebe něco roztomilého. Mamka to označila za japonskou školačku, na druhou stranu má ale tendenci označovat za "japonské __________" ať si obléknu, co si obléknu, takže to, myslím, nic neznamená. Upřímně, mým motivem skutečně nebylo vypadat jako cokoliv japonského.   



I hate my glasses with passion. Too bad I'm blind as a bat without them and can't imagine jamming anything on my eyeballs. I keep praying my eyesight would get a bit worse so that I could get a new pair of glasses that would look better. Well, maybe it's not the glasses but my face. Too bad, I guess new face costs more than new glasses. Oh well.

Ze srdce nenávidím svoje brýle. Bohužel jsem bez nich ale slepá jako krtek a zároveň si nedovedu představit, že bych si dobrovolně připlácávala cokoliv na oční bulvy. Takže se modlím, aby se mi zrak ještě malinko zhoršil a já si mohla pořídit nové brýle, které by vypadaly líp. Ale ono to možná není brýlemi, nýbrž mým obličejem, což je blbé, protože nový obličej je o dost dražší než nové brýle. Ach jo.
 

Skirt/sukně: Zara (Paris)
Blouse/halenka: second hand (H&M)
Belt/pásek: DIY
Jacket/sako: second hand
Necklace/náhrdelník: DIY
Pumps/boty: Mixer
Handbag/kabelka: DIY
Headband/čelenka: egl_comm_sales
Brooch/brož: handmade by my mum/vyrobená mamkou




Yours truly
Vita

16 comments:

  1. Hahaha :D Mně se naopak ty názvy článků moc líbí - kolik čtenářů, tolik významů!
    K outfitu - zrovna tenhle mi evokuje japonskou školačku se zatraceně propracovanou uniformou, nejspíš z nějaké školy pro potomky zámožných :) To sáčko outfit perfektně dolaďuje a osobně si myslím, že ti ty brýle sluší :)

    ReplyDelete
  2. Krásný outfit, opravdu roztomilý. ^^ A ty brýle ti moc sluší. ;)

    ReplyDelete
  3. Ten outfit je úžasný ^^ A náhodou, taky myslím, že ti brýle sluší ;) Ačkoli tě chápu, taky svoje brýle nesnáším a to mi dost lidí říká, že v nich vypadám líp než bez nich. Ale na mém vztahu k nim to vůbec nic nemění :D
    A co povídáš o obličeji, vždyť jsi úplně krásná ^^ ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju ^^. Myslím, že vidět samu sebe v brýlích je prostě traumatický zážitek. XD Jinak děkuji, ale já to s tím obličejem psala s lehkou nadsázkou, zase nemám sebevědomí tak nízké, abych si skutečně myslela, že jsem škaredá jako noc. ;)

      Delete
    2. Velmi traumatizující, nepochybně :D
      Já vím, já vím ...ale tak nějak jsem to musela napsat ;) :D

      Delete
  4. Japonku bych v tom úplně neviděla, ale když ses o tom zmínila, tak musím uznat, že na tom něco bude:-). Nicméně Ti to moc sluší!

    ReplyDelete
  5. ahh this is such an adorable outfit! the proportions in your blouse and skirt are perfect <3

    metallicpaws.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. ...tak já jsem naopak viděla japonskou inspiraci než jsem si přečetla tu poznámku o tvojí mamce :D
    ale vypadáš skvěle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, no jo, asi už jsem moc postižená, než abych to vnímala. XD A díky :)

      Delete
  7. Sluší ti to. Moc!! Máš překrásné boty. Já bych neměla odvahu nosit až takhle krátkou sukni. Bála bych se, že když mi upadne něco na zem a budu se pro to chtít sehnout, bude mi vydět *****.:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju. :) Však já se taky bojím - pořídila jsem si dva páry takových legínových šortek, které pod minisukněmi nosím, abych okolí neposkytovala zajímavý výhled na moje pozadí. XD

      Delete
  8. Proboha!! Vidět, samozřejmě s měkkým I!! Taková chyba!!!

    ReplyDelete
  9. I love your blouse! I actually don't think you look like a school girl, but actually more like a very pretty teacher ^^
    And don't bother about your glasses, they look great on your face. (:

    ReplyDelete