2012/10/08

Dad's Fashion Advice


You know my theory - when I have crappy pictures (because of light, not sleeping properly and having undereye bags as dark as the vast universe or because my dad keeps yelling about the length of my skirt) I'd post more of them to somehow make up for the low quality. Doesn't make much sense though.

Znáte mou teorii - čím horší fotky (kvůli světlu, tomu, že jsem toho moc nenaspala a mám pod očima kruhy podobné tmenoty jako hlubiny vesmíru nebo tomu, že taťka ječí ohledně délky mojí sukně), tím víc jich sem nacpu, abych to vykompenzovala. Což moc nedává smysl.

Crappy outfit pics no. 1


Skirt/sukně: Camaieu (second hand Textile house)
Cutsew/tričko: Terranova 
Jacket/sako: Reserved (second hand from Jarmark Ona Dnes)
Belt/pásek: ? (second hand)
Scarf/šála: ? (second hand Chizo)
Earrings/náušnice: off brand (gift/dárek)
Headband/čelenka: Globus
Necklace/náhrdelník: gift/dárek
Oxford shoes/oxfordky: off brand
Bag/kabelka: Parfois
Totebag: DIY

If you're about to say "but Vita, why did you wear those non-matching Oxford shoes instead of the brown stilettos that would match perfectly?" (OK, I know you don't spend your time learning my shoe collection by heart so you wouldn't say that.) They broke and the extra heels I had were too old and died as well. Also, isn't it funny how many of my outfits are mostly second hand without me planning to wear thrift finds only? I just happen to have many more second hand pices than new ones, I guess.

Pokud se právě chystáte říct "ale Víto, proč sis vzala ty neladící oxfordky místo těch dokonale ladících hnědých lodiček?" (No dobře, asi netrávíte čas učením se mého botníku zpaměti, takže byste to nikdy neřekli.) Rozbily se a náhradní podpatky, které jsme měla, byly tak staré, že umřely taktéž. Jinak, není legrační, že je spousta mých kompletů z větší části sekáčová, aniž bych dopředu plánovala nosit výhradně věci z druhé ruky? Asi už mám pomalu víc věcí ze sekáče než nových.


Crappy outift pictures no. 2

Dad's fashion advice:
DON'T WEAR SUCH SHORT SKIRTS!!!! 

Tátova módní rada:
NENOS TAK KRÁTKÉ SUKNĚ!!!


Dress/šaty: second hand (eBay)
Jacket/sako: H&M
Brooch/brož: DIY
Nekclace/náhrdelník: DIY
Scarves/šálky: mum's/mamky
Boots/boty: Mixer (I know, I should have worn a different pair, these are too hard with his outfit/Vím, vím, měla jsme si vzít jiné, tyhle jsou moc tvrdé)
Laptop bag: Alza.cz
Bracelets/náramky: second hand (Textile House), gift/dárek



Yours truly
Vita

6 comments:

  1. you always have such cute outfits. I love the houndstooth dress in the second outfit :)

    metallicpaws.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. I like your head banner on the first photos. I know it was bought, but I am sure you could do some amazing ones like that one (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Yeah, you're right, it could totally be done with just a piece of ribbon and Venice lace appliquée. Hm, I think I'll do a headband DIY on Wednesday! ;)

      Delete
  3. Ty oxfordky k té sukni vypadají dobře. Máš do nich dobré nohy.
    Strašně moc se mi líbí ten druhý outfit. Ještě s tím šátkem je perfektní.

    ReplyDelete