2012/09/03

Favorite Jacket




Before you have the chance to get sick of my mint green jacket, I'll introduce you to my new favorite jacket I got in a Paris' Zara shop. I don't think these jacket have ever made it to Czech Republic, at least I haven't seen these on the sales racks and I haven't seen them running around the city either. Now, the mint green jacket is nice, but I think the cut makes it slightly old. On the other hand, this blazer is very fresh and I love the flamboyant, colorful print.

Než vás zcela otráví moje předchozí oblíbené sako, představím vám moje nové oblíbené z pařížské Zary. Myslím, že sem ani nedorazily, protože jsme je neviděla ani teď ve slevách, ani pobíhat po ulici. To zelené sako není špatné, ale připadá mi, že má poněkud "postaršující" střih. Naopak tenhle blejzr je mladší a má dokonalý barevný potisk.
 

Originally, I didn't plan to post this outfit but another fall trend DIY, however embroidering leatherette proved to be a lot more painful and time consuming than I thought, so you can look forward to seeing it on Wednesday. Meanwhile, you can drool over Dolce and Gabbana or Salvatore Ferragamo runway photos.

Původně jsem vůbec neplánovala přidat tento článek, nýbrž další kutění v duchu podzimních trendů. Jenže vyšívání koženky se ukázalo být o hodně bolestivější a časově náročnější, než jsem myslela, tudíž se můžete těšit na středu, kdy už to bude hotové. Mezitím doporučuji slintat nad fotkami z přehlídek Dolce a Gabbana či Salvatore Ferragamo.


Dress/šaty: Zara
Blazer: Zara
Necklace, shoes/náhrdelník, boty: inherited/zděděné
Earrings/náušnice: gift
Bag/kabelka: F&F
Bracelets/náramky: second hand, Promod, H&M


Detail:




Yours truly
Vita

3 comments:

  1. To sako jsem TAK chtěla. :( ale takové věci se ke mně prostě nehodí, zato tobě sluší. :)

    ReplyDelete
  2. I really like it! It's so spring!

    ReplyDelete