2012/08/20

Mix and Match




 

It might not seem like that, but this outfit is really crazy. There are small polka dots, big stripes, flowers, black, cream, powdery pink, silver and navy, all kinds of materials - hence the title. Bit I feel it still works together, I suppose thanks to the color palette. Since it was a look for a sleepover trip, I took my new flats for a walk. It was also the first outfit I entered in Chriselle Lim's contest.

Možná to tak na první pohled nevypadá, ale tento ohoz je skutečně každý pes jiná ves. Jsou tam malé puntíky, velké proužky, květiny, černá, krémová, pudrově růžová, stříbrná a tmavě modrá a navíc různé materiály - proto ten nadpis. Přesto mi připadá, že to jako celek nepůsobí špatně, myslím, že díky těm neutrálním barvám. Jelikož to byl výletní komplet, vyvenčila jsem místo podpatků svoje nové nízké boty z Francie. Zároveň se jednalo o můj prnví outfit v soutěži Chriselle Lim.


What makes me most happy about this outfit is that I don't feel too old in it. You know how obsessed I am with this. Often when I dress up, I feel that I look like a woman in her late twenties. But I think that this look is both elegant and youthfully cute.

Co mě na této kombinaci těší nejvíc je to, že si nepřipadám stará. Víte, jak jsem zrovna tímhle posedlá - často, když se lépe obléknu, si připadám jako někdo, kdo má těsně před třicítkou. Ale u tohoto modelu mám pocit, že je zároveň elegantní i mladistvý a roztomilý.


Without the jacket - it looks much more casual. I'm pretty sure I'll be boring and re-wear this to uni at least once.

Bez sáčka - vypadá to o dost méně formálně. Jsem si celkem jistá, že nebudu nijak nápaditá a vezmu si to samé minimálně jednou ještě do školy.

Skirt/sukně: Zara (Paris/Paříž)
Top: ? (eBay)
Jacket/sako: H&M (Angers)
Flats/balerínky: La Halle aux Chaussures (Angers)
Flower brooches/květinové brože: DIY
Headband/čelenka: H&M (Prague)
Necklace/náhrdelník: from my mum/od mamky
Earrings/náušnice: I Am (gift/dárek)
Ring/prstýnek: ? (gift/dárek)
Handbag/kabelka: Intemporelle (Angers)
Bracelet/náramek: DIY


The back/záda


Detail:





Yours truly
Vita

8 comments:

  1. The dots against the stripes are interesting (in a good way!) and the colors really bring the whole look together. Really cute! :)

    ReplyDelete
  2. ježíš ten prstýnek je dokonalej!

    ReplyDelete
  3. Moc krásné fotky a úžasné outfity! :)

    ReplyDelete
  4. I love the detail in the blouse, I have one really similar to that one!

    ReplyDelete