2012/06/13

What's a Girl to Do

(BTW, I have a super ugly exam today, please wish me luck./Mám dnes neuvěřitelně odpornou zkoušku, tak mi prosím držte palce.)

 I got this skirt ages ago on gyaru_comm_sales, but I rarely put it on, since it doesn't go with almost anything (it's black and off-white, and it only looks good with the same shade of off-white). Recently I got this cute blouse on eBay, so I went for this slightly preppy/sexy secretary outfit.

Tu sukni jsem si koupila na gyaru_comm_sales před hodně dlouhou dobou, ale málokdy jsem si ji oblékla, protože s ničím neladí (je černá a světle krémová a ladí jen s přesně stejným odstínem světle krémové). Nedávno jsme si ale na eBay koupila tuto roztomilou halenku a zapojila oba kusy oblečení do tohoto kompletu lehce ála Stoefordská panička/sexy sekretářka.

BTW, anyone into Bat for Lashes?
Mimochodem, ještě někdo poslouchá Bat for Lashes?


Skirt/sukně: xhilaration (gyaru_comm_sales)
Blouse/halenka: atmosphere (eBay)
Belt/pásek: Gate
Rose necklace/náhrdelník s růžičkou: Gate
OTT necklace/přeplácaný náhrdelník: second hand Textile house
Heart necklace/náhrdelník se srdíčkem: Yuki's shop
Earrings/náušnice: Swarovski
Bag/kabelka: Carpisa
Bracelets/náramky: second hand - Šatna + Gate
Flats/balerínky: ? (too lazy to look/jsme moc líná jít se podívat)
Jacket/sako: Sobora (I looked it up because of you, Kasia - so that I don't go like "some Polish brand" XD)
Headband/čelenka: F&F


I paired the look with flats because I didn't want to go overboard with the sexiness - the skirt is ultra short. It's more like a microskirt than miniskirt, so I decided to ditch the heels. And I thought it was funny to pair it ith this jacket.

Obula jsme si balerínky, protože jsme to zase nechtěla přehnat - ta minisukně, spíše tedy mikrosukně, je skutečně vlemi krátká - podpatky už by byly trochu moc. A zkombinovat ji s tímto sakem mi přišlo legrační.


Detail:



Yours truly
Vita

14 comments:

  1. Pěkný, mco pěkný :) oproti tobě se vždycky cítím jako fashion barbar, protože za chvíli se chystám na zkoušku i já a co mám na sobě? Skinny jeans, tričko TÝR, šátek na hlavě do rockabilly stylu (protože si moje vlasy dělaj do chtěj xD) a boty? Steels.
    Ještě že to u nás profesoři moc nehrotí. -lol-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak na Zk jsme byla v tom, v čem jsi mě dneska viděla :) Tohle je starší outfit, jenom náhodou vyšel na dnešní datum. :) V takové mikro sukni bych si na zkoušku přijít netroufla. XD

      Delete
  2. Ta halenka je úžasná, musím si nějakou podobnou pořídit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ladí skoro ke všemu, takže doporučuji se po podobné podívat :)

      Delete
  3. Moc ti to sluší :) Ta sukně je pěkná, je škoda, že se tak blbě kombinuje... Každopádně k té halence se hodí moc krásně :) Hodně štěstí u zkoušky, držím palce!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :) Všechno dobrě dopadlo a mě už čeká jen jedna zkouška červnová, další dvě už nestihnu XD, tak budu mít veselejší prázdniny obohacené remediacemi a novověkou filozofií a vědou.

      Delete
    2. Tak to gratulace! :) Včera asi byl nějaký šťastný den, protože jsem taky všechno dala. Ale pořád není jistý, jestli ty prázdniny nestrávím s konečnými automaty :DD Tak hlavně, ať ti ty zkoušky moc neotráví prázdniny ;)

      Delete
    3. Děkuju, taky gratuluju :)

      Delete
  4. i'm falling in love with your pictures and your blog too! ;-) wow!
    You have a perfect style! i want invite you on my blog! i care! and if you like, we could follow each other! what do you think? I care! i wait for you! kisses
    Miriam stella

    is fashion my Passion? the MiriamStella's Blog
    MY FACEBOOK FAN PAGE CLICK HERE

    ReplyDelete
    Replies
    1. I checked your blog and you have a very elegant and pretty style. Thank you for visiting :)

      Delete
  5. Hi Vita! there is an award for you at my blog! And good luck with your exam!

    ReplyDelete
  6. Oh my, how cute are you? Your hair is perfect, especially with this outfit, and I love that you mixed different plaids. Beautiful!

    And Bat For Lashes is amazing, imo :)

    ReplyDelete