2012/01/25

Geometry



I guess this is the simplest outfit you’d see me wearing. And I rarely wear pants, as they never fit me - even these are way too big in the waist and thighs areas. I hope to create more coordinates with this awesome circular T-shirt (on sale at New Worker) including some kind of skirt. I should also get some necklace to go with it, I guess the one I’m wearing is not the best choice, but I don’t have anything better. The bracelets are all from my dear late granny’s collection, I love them to pieces. 
Tohle je asi nejméně komplikovaný outfit, jaký na mně můžete vidět. A navíc zřídkakdy nosím kalhoty, protože mi žádné nesedí - i tyhle jsou mi trochu velké v pase a v oblasti stehen. Takže doufám, že se mi podaří vymyslet i nějaké kombinace tohoto dokonalého kolového trička (ze slev v New Yorkeru) se sukněmi. Také bych si k němu měla pořídit náhrdelník - ten, co mám, neladí zrovna perfektně, ale bohužel momentálně lepší nemám. Náramky patřily mojí drahé babičce, mám je moc ráda.
 As for my hair and make-up, when wearing this shirt I usually try to go for a messier, boyish hairstyle and a bit vampy, “I might have cried a while ago” make-up. I didn’t manage to get a good picture of my eyes, but I put a salmon/brownish shade on the outer half of my lids and then added dark brownish red in the crease. Plus several coats of mascara and bronze lipstick. I know that this sounds like a pretty bold look, but my lips are naturally dark with peachy undertone, so I think I can pull off darker lipstick more naturally than most people. On the other hand, I can’t wear any light pink, and finding the right nude shade took me forever.
And, feel free to laugh at my posing abilities, I just wanted to try showing you I can bend my arms (I guess most of my outfit pictures look as if I’m wearing a straight-jacket).
Co se týče vlasů a make-upu, když mám na sobě tohle tričko, snažím se o rozcuchaný, trochu klučičí účes a lehce upíří, možná i uplakaný make-up. Nepovedlo se mi vyfotit oči, ale na vnější okraj oka jsem nanesla stín velmi podobný tomu světle lososovo-hnědému na tričku a do záhybu jsem nanesla červeno-hnědý, jako je ta nejtmavší barva. K tomu několik vrstev řasenky a bronzová rtěnka. Tahle to vyznívá jako velmi výrazné líčení, ale mám přirozeně relativně tmavé rty s takovým oranžovým podtónem, takže mám dojem, že můžu nosit tmavší rtěnky aniž bych vypadala moc nepřirozeně. Na druhou stranu ale nemůžu nosit světle růžovou (která by se mi moc líbila T_T) a trvalo mi věky, než jsme našla dobrý tělový odstín.
A máte svolení k tomu puknou smíchy z mých pózovacích schopností, jen jsem chtěla dokázat, že umím ohnout ruce (na většině fotek totiž stojím jako ve svěrací kazajce).
 T-shirt/Tričko: New Yorker
Pants/Kalhoty: H&M
Necklace/Náhrdelník: My mum's (but she doesn't wear it anymore)/Mamky (ale už ho nenosí)
Bracelets/Náramky: Inherited from my granny/Po babičce
Ring/Prstýnek: Claire's LP
Eyeshadow (not visible, but still...)/Oční stíny (sice je nevidíte, ale...): Zodiac edition by Oriflame - Leo/Zvěrokruhová edice od Oriflame - lev
 Detail:


Yours truly
Vita

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Tohle se mi dost líbí. To tričko vypadá dokonale. :) A strašně moc ti sedne k vlasům *_* Bude to znít pitomně, ale dělá ti to strašně dlouhý a elegantní krk... Celkově siluetu. Je to skvělé... :D

    ReplyDelete
  3. Moc pěkný outfit! To tričko je vážně skvělé. A moc se mi líbí tvůj účes a líčení. :)

    ReplyDelete
  4. Teda... tohle tričko jsem viděla v obchodě několikrát a vůbec se mi nelíbilo. Tys ho ale zkombinovala výborně, hrozně moc ti sluší! O__o V kombinaci s kalhotami je skvělé, jsi kouzelnice :)

    ReplyDelete