2012/09/13

DIY Score Organizer + Do You Look Like a Celebrity?




Once upon a time, when I was still researching the possibilities of mass murder via my piano playing (The conclusion of my research was that it would work as a weapon of mass destruction, however I didn't feel like killing and therefore I quit), I decided to make a pretty folder to organize my arsenal. I think I planned to make another one for something else and do a tutorial then, but I never got to it. So, I took a bunch of pictures that might help you guys figure out how to make this kind of folder.

Bylo nebylo, v době, kdy jsem ještě zkoumala možnosti hromadné vraždy pomocí hraní na klavír  (závěr výzkumu byl, že by to skutečně fungovalo jako zbraň hromadného ničení, ale zrovna jsem neměla potřebu nikoho odpravit, a tudíž jsem s hraním přestala), jsem si vyrobila desky, abych svůj arzenál měla hezky uspořádaný. Mám dojem, že jsem tehdy plánovala udělat podobné desky a napsat návod až poté, ale nikdy jsem se k tomu nedostala, tak jsem alespoň udělala několik fotek, které by vám mohly pomoct pochopit, jak se dobrat podobného výsledku.








I even made an extra notebook cover to write some notes in during lessons, haha.

Dokonce jsem si vyrobila obal na notýsek, abych si měla kam psát poznámky na hodinách, haha.



The celebrity look-alike part:

Ta část ohledně podobání se slavným osobnostem:

Recently, I was googling something completely different, when a photo of Evgenia Simonova popped in front of me and I thought I looked pretty similar to her. I'd swear I even had a photo where my face was photographed from a similar angle, but I didn't find it during my quick search.

Nedávno, při googlení něčeho úplně jiného, jsem narazila na fotku Evgenie Simonové a přišlo mi, že jí jsem celkem dost podobná. Dokonce bych přísahala, že mám fotku, na které jsem zabraná ze stejného úhlu, ale narychlo jsem ji nenašla.

http://beautifulrus.com/tag/dots/

Here's a bunch of photos from when I was 14 - 15 and where I might look similar to her - what do you think? (And are you surprised to find out I actually used to have long hair, lol? My family keeps telling me to grow it longer again...)

Zde je několik fotek z doby, kdy mi bylo 14 - 15 a kde mi připadá, že jí jsem nejpodobnější - co myslíte? (A překvapuje vás zjištění, že jsem měla dlouhé vlnité vlasy? XD Rodina mi pořád říká, ať si je zase nechám narůst...)

(Practicing with my deadly weapon)






How about you? Is there a celeb that you're similar to?

A co vy, jste podobní někomu slavnému?

Yours truly
Vita  

12 comments:

  1. You really look like her! :O Wow!
    Only thing I have similiar with any celebrity is Orlando Bloom's jaw and chin. :D

    That folcer is awesome. Maybe I'll make something like this, too...<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, don't worry about it, since I'm short-haired, I'd always get male matches in online celebrity-look-alike meters too.

      Delete
  2. O.O you totally look like her! OMG! It's the neckline I think! I love your score organizer!I have tried to make some but they all failed XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, can't believe that! I swear this was really simple - you should try again. :)

      Delete
  3. Takhle podle fotek jí podobná jsi ;-) Mně jednou kamarádka přirovnala k jedné kreslené hrdince z Final fantasy (to je snad počítačová hra nebo tak něco), když jsem ji viděla, řekla jsem si kéž by to byla pravda :-D A delší vlasy by Tě podle mě udělaly mladší a víc Ti slušely. Ale mně se málokdy na ženě líbí krátké vlasy, takže jsem trochu zaujatá :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK, stačí mi slyšet "mladší" a motivace k dlouhovlasosti je tu, poslední dobou mě unavuje poslouchat, že vypadám na 30 >.> :)

      Ve Final Fantasy se moc neorientuju, ale je fakt, že co jsem viděla z AMV, tak tam ty slečny vypadají pěkně. :)

      Delete
  4. Wow I'm really surprised! You look exactly like her! Maybe you should be a model? :D And you look lovely in both long and short hair so choose in which you felt better yourself :)

    ReplyDelete
  5. Wow, very similar!!! you are beautiful as well!!! xxx

    ReplyDelete
  6. Uáá, má noční můra z let povinné klavírní docházky je zpět D:
    Noty se mi ale v tomhle podání líbí, je to pěkný nápad :)
    Té herečce jako bys z oka vypadla! Mně zase pár lidí řeklo, že jsem podobná Carolyn Jones :) http://www.listal.com/viewimage/4167716h

    ReplyDelete
  7. Ty jo, fakt že jo! Zvlášť teď s těmi černými vlasy. Třeba jednou uděláme kariéru jako dvojnice celebrit. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Záložní varianta pro případ, že selže vysokoškolský diplom :DD

      Delete