2012/09/21

Black and Floral



 And here goes my bodycon lace minidress. It's pretty short, and, well - tight. I'm not exactly sure I feel comfortable wearing something that would normally be described as sexy. On the other hand, it definitely looks good with my new favorite jacket.

A zde jsou ony zmiňované přiléhavé, krajkové šaty. Jsou dost krátké a, no, přiléhavé. Nejsem si tak úplně jistá, že se cítím dobře v něčem, co by se za normálních okolností nazývalo sexy. Na druhou stranu vypadají s mým novým nejoblíbenějším sakem dobře.

Damn, forgot I had short hair...

Sakra, zapomněla jsem, že jsem nakrátko...


I kept the accessories really simple, in order to not make it look too cheap. Actually, all I'm wearing are clip ons, a ring and simple heels. I kind of hope that the girliness of the ankle straps makes up for the skirt length. 

Doplňky jsem zvolila velmi minimalistické, vlastně jen náušnice, prstýnek a jednoduché boty. Tak nějak jsem doufala, že dívčí vzhled pásků přes nárt vyváží krátkost sukně.   


 

Dress/šaty: second hand
Jacket/blejz: Zara
Pumps/boty: Mixer
Ring/prstýnek: ? jewellery store/ ? zlatnictví
Clip ons/klipsy: Claire's
Bag/kabelka: ?



Yours truly

6 comments:

  1. Nádherný outfit, jako vždy. To sáčko je doslova skvostné! (*_*)

    ReplyDelete
  2. Myslím, že sako i boty tu krátkost skutečně dost podařeně vyvažují, je to moc pěkný outfit :) Té krátkosti se neboj (nepočítám-li možné technické problémy třeba se sezením :D), máš na to perfektní postavu a navíc sofistikovaný a příjemný výraz. Spousta holek se tváří v krátkých věcech automaticky vulgárně a vyzývavě (ostatně zvládají to i v džínách a tričku, ale určitě chápeš, co mám namysli) a pak se diví, že o nich okolí uvažuje odpovídajícím způsobem, zato ty umíš nosit jako dáma i krátké věci :) To hrozně oceňuju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, jsem strašně ráda, že to nepůsobí vulgárně. Vždycky, když vidím holku v mini, tak krom sluší/nesluší ještě přemýšlím "co si o ní myslí kolemjdoucí?"

      Delete
  3. oh I totally love your floral jacket! I ordered a similar one online, can't wait to get it :)

    metallicpaws.blogspot.com

    ReplyDelete