2012/08/10

Pink Is The New Black




Before I get swayed by the neon on neon trend, I wanted to wear this recent purchase from Paris H&M (yes, you have to be kinda weird to go to Paris in order to get an H&M dress) in a slightly less expected way. I think it might look even better without the belt, but I think I'll recreate the look as a belt-less one in the near future anyway. Now I'm really happy I made this Armani inspired flower brooch, it's quite a versatile statement piece. Not sure if you remember, but I already wore it in at least three posts (Code:Mode, this one and the original photo shoot with Asinx) and for some time, I put it on my black jacket as well. I would have liked the outfit better with my black pumps, but I swear these strappy sandals look a lot less awkward IRL and don't kill my feet. I kept the rest of the accessories simple - just 2 bracelets, bow headband, a ring and one earring (I have a weird definition if simple, don't I?).

Než se nechám unést trendem splácávání neonových barev k sobě, chtěla jsem tento nedávný úlovek z Pařížského háemka (ano, musíte být trochu zvláštní, abyste si z Paříže přivezli zrovna šaty z H&M) ukázat v poněkud méně očekávatelné podobě. Myslím, že by to vypadalo ještě lépe bez pásku, ale stejně tento model plánuji vzít ještě v bezpáskové formě. Jsem ráda, že jsem se dokopala k tomu vyrobit tuto brož inspirovanou Armanim, je to všestranně využitelný a výrazný doplněk. Nejsem si jistá, jestli si ji vybavujete, ale už jsem ji měla minimálně ve třech článcích (Code:Mode, tento a původní fotografická seance s Asinx) a nějakou dobu jsme ji měla na své černé bundě. Víc by se mi to celé líbilo s mými novými černými lodičkami, ale naživo tyto páskové sandály nevypadají tak divně a navíc nezpůsobují náhlé krvácení nohou. Zbytek doplňků jsem nechala jednoduchý - 2 náramky, čelenka s mašlí, prstýnek a jedna náušnice (mám zvláštní definici jednoduchosti, že?).





I went with the pink for my make-up: Pink eyeshadows, blush and lipstick. Thin black eyeliner and the usual amount of mascara.

I při líčení jsem se držela růžové - růžové stíny, tvářenka i rtěnka. K tomu tenké černé linky a přiměřené množství řasenky. 



Yours truly
Vita

7 comments:

  1. tahle ti barva ti šíleně sedí :) very nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, já věděla, že to je lepší volba než ta zvýrazňovačová žlutá ;)

      Delete
    2. žlutá pro tebe? eh, nikdy :D z těch neonovejch co jsou teďka "in" je pro tebe růžová nejlepší volba. a kdybys mi řekla že si něco takovýhle koupíš předtim než sem odjela na slovensko, mohla bych ti odtamtud něco pěknýho přivést, protože vietnamci tam takovýchhle barevností byli plný :D

      Delete
    3. Tak to jsem prošvihla, ale ono i v tom HM to za 15 E šlo :) Já jsem je koupit vyloženě neplánovala, ale když tam tak byly v těch slevách, tak jsem si je došla zkusit, a vidíš, jak to skončilo. XD

      Delete
  2. I think it is not only about being from H&M, it is from Paris and I am sure you'll save it forever (: It is awesome and quite lovely (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think I'll save it until I gain weight, it's very tight. XD Thank you! <3

      Delete