2012/08/15

Anyone Else Reminded of Sailor Moon A Bit?


 

This was my crazy birthday outfit. I was really testing my brother's patience by wearing this, having him help me pick my new perfume (Tokyo Smile by Masakï, as you know), asking him to take me to a sushi all you can eat etc. His patience is amazing, because it was such an awesome day for me, I'm really grateful I have such a wonderful brother. 

Zde jest můj šílený narozeninový komplet. Testovala jsem bráchovu trpělivost - měla jsem na sobě tohle, zavlekla ho do parfumerie, aby mi pomohl vybrat nový parfém (Tokyo Smile od Masakïho, jak už víte), uprosila na oběd v sushi restauraci "all you can eat" atd. Jeho trpělivost je obdivuhodná, protože to byl skvělý den. Jsem vážně strašně moc vděčná, že mám tak skvělého bratra.


Frankly, I don't like this outfit so much now, so I'm really hoping for some feedback. I think the socks should be lower, because this way they make my legs look even thicker, don't they? I also guess I should do something about my hair (but I want it to grow a bit, so I don't wanna go cuttng it ultra short again) and probably spend some more money and have my brows done professionaly for once. I think that naturally, each of my brows is a bit differently shaped and it's just such a pain to try to correct it. 

Upřímně řečeno, zpětně se mi tento komplet už tak nelíbí, takže doufám v nějakou konstruktivní kritiku. Mám dojem, že ty ponožky by měly končit níž, takhle dělají moje nohy ještě tlustší, že? Taky bych měla něco udělat se svými vlasy (ale chci si je nechat trošičku narůst, takže stříhání úplně nepřipadá v úvahu) a nejspíš se lehce plácnout přes kapsu a nechat si upravit obočí v salonu. Od přírody mám každé obočí trochu jiné a snažit se to srovnat je pěkná otrava.


Skirt/sukně: H&M (Angers)
Blouse/halenka: second hand (Atmosphere)
Belt/pásek: second hand
Pendant/přívěsek: gift/dárek
Socks/ponožky: Marks&Spencer
Pumps/boty: Mixer
Hair pins/pinetky: gift/dárek, DIY
Bag/kabelka: Intemporelle (Angers)



I got this brooch for birthday by my bro. ^___^

Brož k narozeninám od bráchy. ^___^



Yours truly
Vita

8 comments:

  1. Ooooh I loved Sailor Moon as a kid, and with the flared short skirt, you're definitely channeling that look a bit, but in a good way!

    The colors are beautiful together, and your legs are perfect and I don't think they look thicker with the socks up. Personally, I'd wear them a little lower to make it look a little less "perfect" if you know what I mean, but maybe that's just me.

    Lastly, your shoes, OMG, I want them! The patent, thicker heel and Mary Jane straps are perfection, everything I want in a shoe :D Love love love them!

    Also: (belated) Happy Birthday! :) ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! <3

      Yup, I think I'll really put more thought into the socks next time, I don't really like when socks get pushed down too much, but I could get a pair of lower socks to begin with. :)

      These shoes were the best purchases I ever did, unless you go barefoot, they're really comfortable and go with everything. Happy you like them. :)

      Delete
  2. Normálně jenom duchařím, ale tohle musím okomentovat. :D Vlasy máš skvělé. Ty kraťoučké ti sluší. Perfektně ti vynikne obličej a krk... Máš doopravdy nádherné rysy ve tváři a nechce to to zabít. Co mi to trochu kazí, ten model tedy, jsou ty ponožky. Možná bych je nechala shrnuté (tak trochu nakrabacené) dole. Takhle ti nohy šíleně zkracují... Jinak mi to přijde skělé.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, i když přeci jen možná zase zkusím malinko delší verzi krátkého sestřihu. :)

      Jup, ty ponožky budu muset příště vymyslet jinak... respektive tedy jak říkáš, níž. ^^

      Delete
  3. Ty ponožky určitě shrnout a bylo by to lepší. Pokud ne, tak se jich jako doplňku vzdát. Radši vypadat dobře než podle módy. :)
    Ale jinak se mi ten outfitt líbí. Myslím že ani ty vlasy, ani obočí nepůsobí že by to chtělo upravit. Moc pěkné.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. ^^ Ono mi nešlo tolik o módu ponožek jako o to, že bez něčeho na nohou jsou ty boty vražedné, ale máš pravdu, vypadaly by určitě líp nějaké nižší.

      Delete
  4. Congratulations sweetie! I am glad you had a fantastic time! ^^
    I love your outfit. I think the socks are the only think I would change too, but I simply adore the skirt. I think your eyebrows are perfect, now I fell ashamed about mine! Regarding the hair, I too think you should let it grow bigger. I like short hair, but it is nice too to have long hair every once in a while. (: Let us know what you have chosen!

    (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! <3

      And also thanks for your input on my hair, I really think I'll try a slightly longer cut... Might as well post some pictures and ask you guys to help me decide! And in the end, I plucked some hairs also above the arches of my eyebrows(yes, the thing you're not supposed to do), so now it's slightly less arched and more straight, I like it better that way. ^^

      Delete