2012/03/26

Make-up Organizer


 
I don’t know how about you, but as my make-up collection steadily grows, it seems I can never figure out an ultimate storage solution that would work perfectly forever. No matter what I think up, I always need to change it once I gather more products. I wish I could probably have a separate corner a huge wardrobe for storing my beauty products and doing my make-up. Well, until that dream comes true, I have to do with my two drawers.
When doing spring cleaning, I discovered a very dirty tray that seemed perfect for storing blushes, bronzers, bulky lip glosses, eye shadows and primers. 

Jak se moje sbírka šminek postupně rozrůstá, zjišťuji, že nejsem schopná vymyslet způsob, jak ji skladovat bez toho, abych jej nemusela každou chvíli měnit. Bez ohledu na to, co vymyslím, jsme nucená to časem změnit. Přála bych si mít obrovskou šatnu, kam by se vešel i obrovský toaletní stolek, kde bych mohla mít všechno krásně přehledně uspořádané… Než se mi tento sen splní, budu si muset vystačit se svými dvěma šuplíky.
Během jarního úklidu jsem našla odporně špinavý tác, který se zdál být dokonalý pro skladování tvářenek, bronzerů, rozměrnějších lesků na rty, očních stínů a podkladových bází.  
 

 
After cleaning it, I painted the underside with two coats of while acrylic paint and the sides/inner space with one coat of white, two coats of baby pink and then I grew desperate trying to come up with a design I haven’t done before and it was the worst thing I could have done. If I wasn’t so fed up with it, I guess I’d just paint over it with a zillion coats of pink. Anyway, once I put the products inside, the ugly painting became almost invisible, thank god.

Po hodinách urputného čištění jsem natřela dno 2 vrstvami bílé akrylové barvy, strany a vnitřek jednou vrstvou bílé barvy, 2 vrstvami růžové a pak jsem ze zoufalství, že nejsme schopná vymyslet design, který jsme ještě nedělala, provedla něco, co jsem rozhodně dělat neměla. Kdybych nebyla tak znechucená snažením se, asi bych tu hrůzu přemalovala milionem dalších vrstev růžové. Ale poté, co jsem svůj nový držák zaplnila spoustu malinkých krabiček, naštěstí malůvka moc neprosvítá.
 





It still has a bit of space for future purchases…

Stále je tam místo na další malovánka, mu he he…



And here you can see how it fits inside my make-up drawer:

A zde vidíte, jak perfektně pasuje do mého šminkové šuplete:


How about you? Do you any cool ways to store your cosmetics?

A co vy? Máte nějaké tipy na skladování kosmetiky, o které byste se podělili? *mrk mrk*

2 comments:

  1. Já všechno skladuju v plechových krabičkách buď z takových těch retro sušenek nebo od Styxu - brácha si od nich kupuje trenky a mají na to krabičky přesně velikosti do šuplíku. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty jo, asi bych měla svýho bráchu přesvědčit, aby změnil značku trenek, protože to zní jako dobrý nápad :)

      Delete