2012/02/17

Amber



 


I’m not sure if I’m totally weird, but I really like this color combination. The brownish orange + teal + dark brown look good together in my opinion. On the first picture, you can see my very unfashionable slippers. I often forget to change shoes before taking a picture, so I delete a lot - but I didn’t have the time to redo the shoot that time.

Možná jsem divná, ale kombinace oranžovohnědé, modrošedozelené a tmavě hnědé se mi líbí… Na první fotce mám svoje velmi netrendy pantofle. Skoro při každém focení se zapomenu přezout, takže obvykle hodně promazávám - ale tentokrát jsme neměla čas nafotit to znova.


I got the skirt for 30 CZK at a second hand store, I was really lucky - I really wanted an A-line skirt, and I loved the loops for thin belts I’ve seen on skirt in Japanese fashion magazines. And this kind of orange shade was really in last autumn. And I got all that, for an awesome price and in my size… The blouse was on sale at F&F, the bag was more than 80% off at Marks&Spencer, the coat was on sale at Next too… The jewellery used to be my grandma’s, she had great taste. The bracelet is a teeny tiny bit too big for me, but it doesn’t fall of my hand, fortunately. 

Tohle je strašně levný model. Sukně je za 30 Kč ze sekáče, měla jsem obrovské štěstí, protože jsme sháněla áčkovou sukni, moc se mi líbila poutka na tenký pásek, které byly na spoustě sukní v japonských časopisech, a tahle barva byla na podzim v módě. A tohle všechno měla tato sukně, navíc se ještě vyskytovala v mojí velikosti… Halenka je ze slev v F&F, kabelka byla zlevněná o více než 80 % v Marks&Spencer a kabát byl ve slevě v Nextu. Šperky jsou po babičce, měla dokonalý vkus. Ten náramek je na moje zápěstí trošičku velký, ale zatím se mi nestalo, že by mi úplně sklouzl.

 

 Skirt/Sukně: Second hand store Textile House
Blouse/Halenka: F&F
Belt/Pásek: Second hand store Textile House
Necklace and bracelet/Náhrdelník a náramek: Inherited from my granny/Zděděné po babičce
Bag/Kabelka: Marks&Spencer
Coat/Kabát: Next
Tights/Punčochy: Calzedonia
Scarf/Šála: Second hand store (Národní třída)
Gloves/Rukavice: Small stall at Vltavská subway station/Malý stánek na Vltavské


Detail:




8 comments:

  1. Ne, nejsi divná, tu kombinaci taky miluji. Moc ti to sluší :-)

    ReplyDelete
  2. Krásná a zajímavá kombinace barev, moc se mi to líbí! A i stylově jdou k sobě jednotlivé kusy oblečení dokonale (*_*).

    ReplyDelete
  3. Je to perfektní! :) Tahle kombinace je ten typ retra, který se mi líbí. Barvy k sobě podle mě taky pasují velmi dobře a opět žasnu, jak skvěle si umíš pohrát s doplňky... Tentokrát u mě vedou ty rukavice, jsou úžasnou třešinkou na dortu * *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky moc <3. Ty rukavice byly skvělý úlovek, měli je asi ve dvaceti barvách - kdybych měla s sebou víc peněz, už jsem měla celou duhu :)

      Delete
  4. Vypadá to nádherně! Miluju tendle styl, ale zrovna tahle kombinace mi příjde že tě dělá vzhledově starší

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky, no, to máš asi pravdu, ovšem občas je to výhodné - moji spolužáci mi uctivě drží dveře v domění, že je jdu zkoušet ;)

      Delete