2012/01/16

Not a Schoolgirl



 My mum made this skirt for me when I was around 12, I can’t remember why, but I really wanted a plaid tartan skirt back then. During my high school days, I mostly wore it in uniform-like coordinates (Czech high schools don’t have uniforms, unless they try to copy England). However, that would look kinda creepy in my uni, so I was looking for ways to wear it now (cause it still fits) without looking like a schoolgirl. I think I managed to come up with several coordinates, and this is one of them. Not schoolgirl-y, is it?

Mamka mi ušila tuhle sukni, když mi bylo asi 12. Už se nevzpomínám proč, ale strašně jsem chtěla skládanou sukni se skotským vzorem. Na střední jsem ji nosila především v outfitech připomínajících školní uniformu, což by ale na vysoké už vypadalo trochu podivně. Přemýšlela jsem tedy, jak tu sukni zkombinovat bez toho, abych vypadala jako odvážná školačka (ještě pořád mi sedí!). Myslím, že se mi podařilo několik outfitů vymyslet a tohle je jeden z nich. Vypadá celkem normálně, že?  
 OK, the above and below pics make me look dreadful, I knowT_____T.
Já vím, na té fotce nahoře a dole vypadám jako idiot T_____T.
 Cutsew/Tričko: Orsay
Skirt/Sukně: Handmade by my mum/Ušitá mamkou
Belt/Pásek: Second hand
Handbag/Kabelka: Kik (Berlin)
Tights/Punčocháče: ?
Headband/Čelenka: Takko
Necklace and earrings/Náhrdelník a náušnice: From a small accessorry shop that was closed down/Z malého obchodu s bižuterií, který je již zrušený
Beaded bracelet/Náramek s korálky: Yves Rocher
Leaf-like bracelet/Náramek ve tvaru listu: Pimkie
Ring/Prsten: New Yorker
Coat/Kabát: F&F

 Detail:





8 comments:

  1. Vypadá to strašně pěkně... *_* Obzvláště barevně a ta kabelka je naprosto úžová... a moc ti to sluší...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju <3. Ta kabelka byla skvělý úlovek - a stála asi jen 10 Euro.

      Delete
  2. Nádherné barvy, skvěle nakombinované. A opět žasnu nad překrásnými doplňky!

    ReplyDelete
  3. Nejdřív mi ty barvy přišly poněkud nesourodé, ale tys to úžasně poskládala dohromady! :) Celé to dohromady úžasně ladí... A závidím tu překrásnou kabelku! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuju, myslím, že to zachránilo to, že se všechny ty odstíny vyskytovaly na sukni a ten hnědý kabát je dost neutrální :)

      Delete
  4. Normálně? Vypadá to nádherně! A ty šperky jsou překrásné.

    ReplyDelete