2012/01/18

Craft Supplies Shopping



To be perfectly honest, I haven’t had the opportunity to go shopping lately. I’ve been busy with exams, so I’ve only ordered tons of cosmetic products from various web shops. Therefore, this is the result of an older shopping spree. Twice a year, there is a craft exhibition/fair where you can lately get pretty nice stuff, mostly brought from Germany, and I always go there to check what they have.
Upřímně řečeno, poslední dobou jsem neměla moc příležitostí nakupovat, protože jsem se pořád učila na zkoušky a zápočty, takže jsem si jen objednala hromadu kosmetiky z internetových obchodů. Takže tohle jsou úlovky z již staršího nákupního zátahu. Dvakrát do roka se koná výstava ručních prací (v základní škole na Jindřišské), kde mívají poslední dobou moc hezké věci, obvykle dovezené z Německa, takže se tam vždycky chodím mrknout, co mají.

1)
Paper. Seriously, you can never have enough. There are so many colors, patterns, prints, textures… And it’s flat, so it’s easy to store. I can never resist pretty ones. The two top ones are from a fairytale collection (meant for scrapbooking) - I only regret I didn’t buy the other ones as well, but these two were prettiest. And they sparkle! The bottom one is just one of the antique writing-like types. The ladies who sell scrapbooking supplies already remember my mum and me (not difficult since we always spend a fortune and both wear hats) and sometimes we get a small discount, yay!
Papíry. Vážně, těch není nikdy dost. Můžete si je koupit v tolika barvách a vzorech, dělají se s množstvím potisků a povrchů… A jsou ploché, tak se dobře skladují. Nikdy nedokážu odolat, když vidím hezké papíry na scrapbooking. ty horní dva jsou z pohádkové kolekce, lituji jen toho, že jsme si nekoupila i ty ostatní, i když tyhle rozhodně byly nejhezčí. A třpytí se! Ten spodní je takový ten co má připomínat starožitné psaní a obrázky. Ty paní, které potřeby pro scrapbooking prodávají, si mamku a mě už pamatují (což není tak zvláštní, protože u nich vždycky utratíme majlant a obě nosíme klobouky), takže nám občas dají menší slevu, jupí!  

2)
I want to make a lolita skirt out of this one. I swore to never take commissions again, but I want to make this skirt for someone. 
Chci z téhle látky ušít lolita sukni. Sice jsme se zařekla, že už žádné zakázky brát nebudu, ale z téhle krásky prostě někomu tu sukni udělat chci.


3)
Panels. They can always become cute appliques, especially with such sweet fashion theme.
Obdélníkové potisky se vždy hodí jako roztomilé nášivky, zvlášť s tak sladkým módním tématem.

4)
Never say "no" to printed satin ribbons.
Potištěné saténové stuhy se neodmítají.

 5)
River pearls that were 50% off and I plan to use them with silver clay, some bow-shaped charms and sparkly 2 beads.
Říční perly s 50%ní slevou, které chci použít ve špercích z modelovacího stříbra, přívěsky ve tavru mašliček a dva korálky s kamínky.

6)
Heart-shaped charms for 1 CZK each"
Srdíčkové přívěsky po koruně!

7)
Cute charms. It took ages to dig up two of each.
Roztomilé přívěsky - trvalo mi věky, než jsem je vyhrabala po dvojicích.

8)
Cameo settings and ring bases.
Rámečky na kameje a základy na prsteny.

9)
Broken vintage jewellery pieces for 5 CZK each - how cool is that?
Rozbité staré šperky po pětikoruně - není to úžasné?

4 comments:

  1. Ta saténová stužka je nádherná, byly by z ní krásné mašličky! *_* A opravdu závidím ty přívěsky po páru, jsou dokonalé, hlavně ty šálky, konvičky a karty. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, taky ty přívěsky byly celkem drahé...

      Delete
  2. Staré rozbité šperky... ♥ Máš skvělý vkus, určitě z těch komponentů vytvoříš úažsné věci :)

    ReplyDelete